NL / DE

Naam
Perron55
Adres
Kaldenkerkerweg 55
Postcode/plaats
5913 AC Venlo
Land
The Netherlands
terug naar overzicht

Purpendicular - International Deep Purple Tribute

Locatie
Grote zaal
Aanvang
aanvang 20:30
Open
open 19:30
Prijs
vvk: € 9.50
deur
deur: € 12.00
Genre
Pop/Rock
Luister
Status
Tickets

Purpendicular is ‘the next best thing’ als Deep Purple zelf niet in de buurt of beschikbaar is..  Met eindeloze aanbevelingen van zelfs de echte Deep Purple leden, music magazines, Deep Purple fans en promoters blijken zij de beste en perfecte tribute band.

Deze zorgvuldig gekozen internationale samenstelling van professionele muzikanten benaderen het echte Deep Purple geluid zo goed, dat alleen zij deze beleving echt tot leven weten te brengen.

De leden van Purpendicular zijn de enige tribute act die spelen met alle leden van Deep Purple en met sommige leden van Pink Floyd, Ozzy Osbourne, Toto, Michael Jackson, Gary Moore, Black Sabbath, Katrina And The Waves, Level 42 en nog vele meer... 

2012 is het jaar van "40 jaar Machine Head" (album) wat natuurijk gevierd wordt middels een grote Europese tour in maar liefst 12 landen. Een must voor iedere Deep Purple fan om deze fantastische band live te zien. Zeker na het zeer recent overlijden van toetsenist Jon Lord, tevens een van de oprichters van Deep Purple. 

Niet voor niets is het de meest geboekte Deep Purple Tribute over de hele wereld en hebben ze opgetreden met ieder bandlid van Deep Purple zelf. Purpendicular, knoop die naam in je oren en kom het zelf live ervaren op zondag 9 september in Perron 55.

social media: purpendicular

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer