NL / DE

Naam
Perron55
Adres
Kaldenkerkerweg 55
Postcode/plaats
5913 AC Venlo
Land
The Netherlands
terug naar overzicht

Sell!t #4

Locatie
Grote zaal
Aanvang
aanvang 21:00
Open
open 20:30
Prijs
vvk: € 5.00
deur
Genre
Pop/Rock
Luister
Status
Tickets

De volgende 3 bands zullen 7 september op het podium staan:

File Zero

Southside Devils

The Naked Sweat Drips

Het idee achter Sell!t is om (beginnende) bands, welke serieus bezig zijn met het promoten van hun muziek, de kans te bieden om hun kunsten te vertonen in de professionele omgeving van een poppodium. Perron55 biedt bands te kans om hun eigen gage te verdienen door vooral zelf de promotie te verzorgen. Selectie vindt plaats op een tweetal criteria: op muzikale inhoud en het vermogen om jezelf te verkopen (can you sell it?). Een meegestuurd promo of marketing plan is dus al snel van meerwaarde. Opgeven kan door een mail te sturen naar sellit@perron55.nl.

 

Naast ondersteuning in de PR, zoals posters, vermelding op de website en in het programmaboekje van Perron 55 verzorgd Perron 55 ook de complete productie. Productie is zowel technische ondersteuning als de catering. Wij bieden de band 50 euro onkosten en 60 kaarten om te verkopen (waar wel nog belasting vanaf gaat). Bij muziekwinkel Stick 'n Strings (Jodenstraat 11, Venlo) liggen van iedere band ook 30 kaarten. In je promotie kun je mensen dus ook verwijzen naar Sticks 'n Strings als voorverkoop adres. Op de avond kunnen mensen ook aan de deur een kaartje kopen, echter zijn die inkomsten voor Perron 55. Weet je al je kaarten zelf te verkopen, dan kun je dus gewoon naar huis gaan met een flink zak euro’s. De ervaring die je opdoet is tof, maar het geld wat je verdient kun je natuurlijk ook weer investeren in de toekomst van je band. Dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen! Als extraatje geeft Sticks 'n Strings pakketje met kortingsbonnen aan de band die in totaal de meeste kaarten verkocht.

Essentieel voor ons is dus om te weten hoe jij denkt zo veel mogelijk kaarten te verkopen. Wij bieden geen open podium of jam-avond aan. Dit is een avond om jouw band verder te helpen. Dus geef je op door een mail te sturen naar sellit@perron55.nl en laat ons weten hoe jullie denken dat aan te pakken!

Sell!t is powered by:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer