NL / DE

Naam
Perron55
Adres
Kaldenkerkerweg 55
Postcode/plaats
5913 AC Venlo
Land
The Netherlands
terug naar overzicht

Dustsucker, Drown The Moth & Chiraw

Locatie
Bovenzaal
Aanvang
aanvang 21:00
Open
open 20:30
Prijs
vvk: € 5.00
deur
Genre
Metal
Luister
Status
Tickets

Onder de vlag van de Southern Wrath Assault Team trekken 3 loeiharde bands gezamenlijk ten strijde. Dustsucker geeft non-stop plank gas met hun psychopathische power-violence, Drown The Moth knalt technische deathcore met de snelheid en precisie van een mitrailleur en Chiraw walst alles plat met hun combinatie van killer riffs en atmosferische klanken. Een git-zwarte selectie uit wat de Nederlandse underground metal te bieden heeft.

 

 

 

 

 

Dustsucker

De Nederlandse powerviolence formatie DUSTSUCKER brengt sonische brutaliteit die je in het gezicht beukt met een massieve portie trashy hardcore. In 2008 het eerste full-length album ‘Apocalypse of One’ uit. Geïnspireerd door bands met grote intensiteit en hoogstaande technische kwaliteiten als Converge, Dillinger Escape Plan en Ed Gein levert dit album een half uur aan snoeiharde grindcore en powerviolence. Onlangs opende Dustsucker voor niemand minder dan de Deathmetal-legende Severe Torture.

Drown the Moth

DROWN THE MOTH staat garant voor een moderne mix van extreme metal en sferische soundscapes. Het zeer brute karakter van de muziek wordt op een verfijnde wijze vermengd met melodische sfeerlagen, wat resulteert in één onafbreekbare muzikale ervaring. Na het podium te hebben mogen delen met namen als Exivious, Exhumed en Cephalic Carnage, is DROWN THE MOTH klaar hun onverbiddelijke decibellen de Nederlandse zalen in te slingeren.

Chiraw

De mannen van CHIRAW hebben zichzelf op meerdere manieren in de harten van metalminnend Nederland geboord. Hun medogenloze mix van hevige riffs, industriële synths, sferische melodieën en brute brulpartijen hebben menig podia in de as gelegd. Na het winnen van de Aardschok / Jägermeister Metal Bash in 2006 was de band o.a. te zien op Waldrock, De Zwarte Cross, Elsrock en verzorgden ze de support shows van bands als Textures, Hatesphere, Madina Lake en Volbeat.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer