NL / DE

Naam
Perron55
Adres
Kaldenkerkerweg 55
Postcode/plaats
5913 AC Venlo
Land
The Netherlands
terug naar overzicht

Eefje de Visser

Locatie
Grote zaal
Aanvang
aanvang 21:00
Open
open 20:30
Prijs
vvk: € 12
deur
Genre
Singer/Songwriter
Luister

Na een succesvol festivalseizoen trekt singer-songwriter Eefje de Visser dit najaar met een nieuwe clubtour door het land. Naast de vier grote steden in de Randstad leidt de tour ook langs Venlo en Zwolle.

De nieuwe reeks concerten volgen na een mooie zomer waarin op aansprekende festivals werd gespeeld. Samen met band beleefde Eefje haar vuurdoop op Oerol, Lowlands en Into The Great Wide Open. De pers was unaniem positief over de optredens, waarbij vooral de show op Lowlands grote indruk maakte op onder meer de Volkskrant, VPRO’s 3voor12, Nu.nl en niet in de laatste plaats op het publiek. Het debuut album ‘De Koek’ van De Visser belandde op de vierde plaats in de top 10 van best verkochte cd’s tijdens Lowlands als best verkochte Nederlandse artiest..

De clubtour die volgt start op zaterdag 8 oktober in de Amsterdamse Melkweg en trekt vervolgens langs vijf andere bekende Nederlandse podia. Voor Eefje is het alweer de tweede aaneengesloten concertreeks dit jaar. In april leidde de eerste clubtour al onder andere langs een twee keer uitverkocht Paradiso te Amsterdam en een uitverkocht Rotown in Rotterdam.

De muzikale carrière van de 25-jarige Utrechtse is sinds begin dit jaar in een stroomversnelling geraakt. Het debuutalbum ‘De Koek’ werd door pers en publiek met veel lof ontvangen. Ook het optreden tijdens het prestigieuze Noorderslag festival viel in positieve zin op. Eefje maakte vervolgens meerdere malen haar opwachting in de landelijke media (o.a. De Wereld Draait Door, 3FM en Radio 2) en treedt nu bijna wekelijks op in Nederland en België.

Support deze avond komt van Laura Arkana.

Deze avond staat ze bij ons in Perron55, een avond die je absoluut niet mag missen!

social media: Eefjedevisser, "Eefje de Visser", @eefjedevisser, Perron55

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer