NL / DE

Naam
Perron55
Adres
Kaldenkerkerweg 55
Postcode/plaats
5913 AC Venlo
Land
The Netherlands
terug naar overzicht

Nieuwe contest 'Bandslam!' ondersteunt lokale muziekscène

Enkele lokale Venlose ondernemers die een binding hebben met muziek hebben de handen ineen geslagen voor een uniek project. Onder de noemer Bandslam! is per 1 maart jongstleden een nieuwe bandcontest van start gegaan. Deze talentenjacht richt zich op bands in de categorie Pop & Rock.

Hieraan gekoppeld is de Sticks 'n Strings Music Award, de hoofdprijs voor deze zoektocht naar lokaal en regionaal talent. Het prijzenpakket bestaat onder andere uit een professionele cd-single opname met bijbehorende videoclip, optreden op een festival, betaalde optreden als support-act in Perron 55, een instore, tegoedbonnen en nog veel meer. De voorrondes zijn vanaf 7 april elke zaterdag in april in Motown Music Cafe. De halve finale en finale vinden plaats in de maand mei.

De 'Sticks 'n Strings Music Awards' zijn in het leven ingeroepen om de lokale muziekscène nieuw leven in te blazen en om lokaal en regionaal een podium te bieden. Een goede ontwikkeling, die poppodium Perron 55 dus graag ondersteunt, o.a. door het aanbieden van een support show voor de winnende band. De Bandslam! contest sluit heel goed aan op de doelstelling van Perron 55 om juist ook de ontwikkeling van lokaal talent te ondersteunen. Een voorbeeld hiervan zijn de bandavonden Sell!t in Perron55, waarbij geselecteerde bands samen met Perron 55 aan de slag gaan om zoveel mogelijk tickets voor hun show te verkopen.

Inschrijven voor Bandslam! is simpel: laat een bericht achter op de openbare Facebookpagina van de Stick 'n Strings Music Awards.

Op de website van www.motownmusiccafevenlo.nl vind je alle info omtrent de contest.